Pages

Saturday, June 5, 2010

Tag daripada Qamarul

 Assalamualaikum semua..harap sihat-sihat sentiasa..
hari ini just nak jawab tag daripada brader Qamarul..thanx yer..

1. adakah anda rasa anda hot?
Apa maksud hot ni senanye...jwb jela..tak hot..sekarang musim hujan..haha


2.upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?


3. cerita pasal gambar ni?
Ada 8 gmbar je dalam notebook aku..Sukacitanya, gambar ini dipilih menjadi wallpaper..
lagipun gambar ni cam lawak jer.1 penguin menenangkan dua penguin yang sedang bergaduh..

4. kali terakhir makan piza?
Tak ingat dah..dah setahun lebih rasanya..


5.lagu terakhir anda dengar?
Kekasih Halal dendangan Wali Band..bagus lirik lagu ni...


6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
Selain itu biasalah.. tengok tv.. tengok youtube..tengok macam2 lagi la...tu baru bab tengok..bab dengar, hidu, sentuh semua buat dalam waktu yang sama..haha


7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
Bang ngah,jalie,guni dan lagi satu secret..bahaya tuk tontonan umum..haha


8. tag lagi 5 orang yang nak kene tag?
Saufi 
Aideal_fitri
Mukmin
Eizaz 
Kiddo 

9. sape orang no 1 dengan anda?
Member yang selalu kena lepak dengan aku kalau bosan..


10. katekan sesuatu kepade orang no 5?
aku akan balik upm lebih lewat daripada ente..haha


11. no 3 ade hubungan dengan sape?
pastinya dengan mak ayah dia..alam sekitar..yang paling penting mestila hubungan dengan Pencipta..
(tak tau nak jawab dah) 


12. bagaimana dengan orang no 2?
Entri blog dia seronok


13. kata-kata cinta kepada orang no 4?
Eizaz..jaga-jaga.. 

14. berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang anda tag?
 Mereka semua memberikan warna-warni dalam hidup sayer 

3 comments:

eizaz said...

oit! aku baru tau ko ade blog. cis bukan nk btau. huhu..

Faizal Tauhir said...

haha..ak dah tag ko kan..unik x cara ak gtau..?

Qamarul said...

hahaha.. kou dah wat tag aku bukannyer nak gtau.. haha.. baru skrg aku prasan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...